Over ons

Autorijschool Zuiderhout is een kleine zelfstandige en persoonlijke rijschool in Oosterhout, Breda en omgeving. Autorijschool Zuiderhout is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met rij- en faalangst  en vindt het belangrijk dat iedere leerling de aandacht krijgt die hij/zij  verdient. Dat de autorijlessen op een prettige manier gegeven worden, waarin een positieve benadering en persoonlijke begeleiding centraal staan. Voor kwalitatief goede en betaalbare autorijlessen kan je bij autorijschool Zuiderhout kiezen uit diverse zeer scherp geprijsde pakketten die je ook nog eens in 3 termijnen mag betalen, maar ook het nemen van losse rijlessen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bij ons rijlessen volgen van maandag t/m Zondag, en een rijles bedraagt een vol uur dus 60 minuten. Lessen van 90 en 120 minuten zijn ook mogelijk. In overleg met de instructeur bepaal jij hoeveel rijlessen je per week neemt.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil je graag in een persoonlijke en ongedwongen sfeer onder begeleiding van een ervaren en vaste instructeur op een prettige manier autorijlessen volgen, dan is Autorijschool Zuiderhout het juiste adres.  Wij vinden dat een goede rijopleiding de basis voor een veilige toekomst op de weg is en doen er dan ook alles aan om jou de beste rijopleiding aan te bieden. Autorijschool Zuiderhout staat klaar om jou op te leiden tot een veilige, zelfverzekerde verkeersdeelnemer!

Lesgebieden Autorijschool zuiderhout

  Oosterhout
  Breda
  Dongen
  Gilze-Rijen
  Raamsdonksveer

Staat jouw woonplaats hier niet bij, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het leuk als je bij ons komt lessen, en zien er naar uit om er samen met jou er een plezierige en leerzame rijopleiding van te maken.

Waarom autorijschool zuiderhout

  Voordelige tarieven
  Juist advies en direct starten vanaf 16,5 jaar
  Geen wachttijd, dus gelijk beginnen
  Geen extra kosten bij lessen op zaterdag, Zondag en avonden
  Vaste en ervaren rijinstructeur
  Betaling in 3 termijn mogelijk
  Gegarandeerde hoge kwaliteit rijlessen

Autorijles Actie voor 16,5/17 jarigen!

Wordt je binnenkort 16,5 jaar of ben je tussen de 16,5 en 17 jaar dan hebben wij speciaal voor jou een zeer voordelige aanbiedi...

Lees meer

Meldt je jou vriend(in)

Elke nieuwe leerling die jij bij ons aanmeldt is 1 gratis rijles of contante waarde van 40 euro voor jou! Enige voorwaarde is d...

Lees meer
Meer nieuws
 • Rijlespakket A

  Rijlespakket A

  € 640, 10 lessen (60 min), Gratis proefles, Gespreid betalen, Advies, Praktijk examen, Vaste instructeur, Direct beginnen.

  LEES MEER
 • Rijlespakket B

  Rijlespakket B

  € 1020, 20 lessen (60 min), Gratis proefles, Gespreid betalen, Advies, Praktijk examen, Vaste instructeur, Direct beginnen.

  LEES MEER
 • Rijlespakket C

  Rijlespakket C

  € 1570, 30 lessen (60 min), Gratis proefles, Gespreid betalen, Advies, Praktijk examen, Vaste instructeur, Direct beginnen, Tussentijdse Toets.

  LEES MEER
 • Rijlespakket D

  Rijlespakket D

  € 1700, 35 lessen (60 min), Gratis proefles, Gespreid betalen, Advies, Praktijk examen, Vaste instructeur, Direct beginnen, Tussentijdse Toets.

  LEES MEER
Jantie Renne

"Zeer tevreden!! Aardige instructeur en je leert op een hele fijne manier autorijden!!"

Jantie Renne
Rafael Aarts

"Hele fijne rijinstructeur! Legt goed uit, komt altijd optijd, doet zijn best om alles te regelen! Heel top."

Rafael Aarts
Almas

"Fijne rijschool, Eerste keer geslaagd"

Almas
Elenna

"Heeeel tevreden en in 1 keer GESLAAGD!!! Professionele rijinstructeur!"

Elenna
Lisanne Koning

"Hele fijne instructeur. Na de 2e keer geslaagd! Legt rustig uit tijdens het rijden en is altijd optijd. Aanrader"

Lisanne Koning
Teun

"Zeer goede rijschool erg ervaren en weet waar die mee bezig is. Erg tevreden 😃"

Teun